Новата версия на приложението, която вече е налична за някои потребителите

...
Новата версия на приложението, която вече е налична за някои потребителите
Коментари Харесай

Вече можете да добавяме по няколко снимки в Instagram Stories

Новата версия на приложението, която към този момент е налична за някои потребителите предлага едно дълго чакано усъвършенстване.

Създателите на Instagram са се вслушали в желанията на своите почитатели и да добавили алтернатива да качвате няколко фотоси в Instagram Stories. Toва е най-интересното усъвършенстване в актуализацията. Тук е момента да ви напомним, че Instagram Stories е една от главните причина за известността на приложението през последните тримесечия.

 



 

Възможността да добавяте множество снимки към историите се чака да накара потребителите да бъдат даже още по-активни в своите профили. Досега трябваше да отидат в галерията, да копират изображение, да го копират към дадена история преди да ъплоуднат фотографията. Собствениците на смарт телефони с Android даже няма по какъв начин да го създадат непосредствено, защото е належащо да употребяват външно приложение за тази цел, оповестява TechRadar.

 



 

След като инсталирате последната версия би трябвало да стартирате приложението и да кликнете върху иконата за пускане на нова история в долния ляв ъгъл. Необходимо е да плъзнете пръста до момента в който стигнете до секцията " Layout ". Кликването върху нея ще ви разреши да добавяте до шест разнообразни изображения към историята едновременно. Важно е да знаете, че не можете да променяте позицията или да ги редактирате, което постанова да сте деликатни със селекцията.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР